Startsida / Inlägg

Nu äter vi en nyttigare brownie igen!

av Maria


Nyttiga efterrätter recept

Nyttig brownie Hälosamma recept

Sockerfri bownie Nu var det länge sen vi bakade ihop! Tänkte att vi ska göra det nu och denna gång får ni smaka på lite brownie igen. Hur gott? Receptet är i vanlig ordning enkelt att förbereda och smakar underbart bra. Hoppas ni provar!

Du behöver för 12 bitar: 

1,5 dl hasselnötter

2 msk ekologisk kakao

0,5 dl dadelsirap (eventuell annan sötning)

2 msk kokosolja

1 dl madelmjölk

1 krm salt

1/2 tsk bakpulver

3 ägg

 

Gör så här: 

Sätt ugnen på 180°C.

Mixa alla ingredienser i en matbredare utom äggen, håll på tills smeten blir slät.

Vispa äggen fluffigt och blanda i med resten av smeten.

Smaka av och sen in i ugnen i ca 20-25 minuter.

Låt det få svalna och servera med hallon.

Njut!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB