Startsida / Inlägg

Armenisk mat framför kameran

av Maria
Armenisk mat Armneisk mat

Sockerfri julgodis_-45Veckan började med att släcka en stor brand men nu är problemet löst och jag kan återigen pusta ut. Med lugn kunde jag åka till Saltis och filma in tre superenkla armeniska rätter. Kan hinta om att recepten är nyttiga men också lite onyttigt. Säger till när filmerna är uppe! Att stå framför kameran och laga mat är en utmaning, att se glad ut samtidigt som man vill hinna med maten och få det att smaka bra är svårare än vad man tror. Heja Mat-Tina och alla andra Tv-kockar där ute! Längtar tills mitt kök är klart så jag kan filma själv och få göra lite comeback med mina FoodTubes. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB