Startsida / Inlägg

Gjort slut med kaffet

av Maria
Sockerfri julgodis_-55

Sockerfri julgodis_-52Nytt hår, ny lägenhet, ny affärsidé, ny harmoni med koffeinfritt kaffe. Mycket nytt har skett med det nya året och då får man se så här superglad ut. Jag har inte druckit kaffe sen årskiftet och för första gången upplever jag min naturliga energi. Varför jag slutade? Haft otroligt ont i magen och en kopp om dagen funkar inte för mig. Allt eller ingenting! Första två dagarna var fruktansvärda med både huvudverk och trötthet. Förstå gången jag inser hur galet det är när kroppen är beroende. Nu mår jag som en stjärna och som ersättning dricker jag varmvatten med citron. Planen är att leva så här nu men jag stänger aldrig dörrar. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB