Startsida / Inlägg

Boosta kreativiteten

av Maria

Dag fyra i sjukstugan och jag börjar bli tokig. Att vara sjuk är inte min grej! All ära till Netflix och glass men jag behöver få vara aktiv. Jag fortsätter med att kämpa och förhoppningsvis blir jag frisk snart. Den lilla fördelen jag kan komma på med att vara sjuk är att kreativiteten boostas. Jag har många idéer till mina fikaboxar som jag längtar att få jobba med. Men först, lägga all energi på min kropp och att bli frisk. Ta hand om er!
Ung entreprenörTBT till när jag var frisk och såg glad ut. Fotografen är såklart Sara Hessel, ni har väl inte missat hennes underbara blogg? 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB