Startsida / Inlägg

Färgglad helg

av Maria

Den här helgen har varit i många färger och det har fyllt mig med energi. I fredags hade jag förberett en aw på mitt jobb för alla mina kollegor och sjävklart gick jag all in. Temat var sommar och då gjordes det piggelindrinkar och miniburgare. Stämningen var på topp! Sedan var det dags för min underbara brors frus babyshower och det blev helt otroligt fint. Tänk att båda mina börder ska få barn för första gången och jag ska bli faster till två hjärtan samtidigt. Jackpot! IMG_5649-1Piggelindrinkar: 4 cl vodka, 1,5 dl sprite och 1 Piggelin.
IMG_5699Bästa Anna & Sonja Babyshower Hur underbart fint var inte denna babyshower? 

 • Tjänstgörande redaktör: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg, Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB