Startsida / Inlägg

Stockholm vi är starkare!

av Maria

IMG_5402Tung helg! Jag hade precis lämnat fikaboxar till en drömkund som har kontor precis vid drottninggatan och var otroligt nöjd över min insats. Jag ville klappa mig själv på axeln genom att köpa mig den där vasen jag sett på H&M home och ta mig en runda på stan. I sista sekund nöjde jag mig med det lilla jag behövde från Åhlens och bestämde mig för att åka hem. Väl hemma hade jag fått flera missade samtal från nära och kära och snabbt insåg jag att något måsta ha hänt. Jag, som många andra, hade turen att ha lämnat gatan men inte alla. Det är tungt! Alla blommor, polisen, stockholmare och många mer gjorde mig stolt – vi är tillsammans samhällshjältar och mycket starkare. Hat får inte plats hos oss. Jag hoppas ni mår bra och ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB