Startsida / Inlägg

#nolikes

av Maria

Många undrar varför jag inte är lika aktiv på mina sociala medier. Det finns två anledningar: 1. tiden är snål. 2. jag kunde ibland känna som killen på bilden. Jag som många andra tillhör sociala medier generation och jag älskar det. Jag älskar allt med sociala medier men ibland blir jag lite rädd för makten den får över oss och framför allt vilken makt den fick över mig. Idag har jag en sund relation med mina sociala medier då jag lägger upp inlägg när jag har något att säga. Vilket är skönt! Men jag vet också att jag och mitt företag Kocken i klackar catering inte hade kommit så långt om det inte vore för alla sociala medier och därför uppskattar jag det också. Framför uppskattar jag alla Er som följt med mig så länge och som fortfarande hejar på mig. Tack! Jag hoppas med hela mitt hjärta att ni förstår mig och varför jag är ett steg efter med alla inlägg.  Ta hand om er!
Sociala medier Don’t be a fool for #nolikes

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB