Startsida / Inlägg

Rumänska prinsar och glad 50-åring

av Roger Lundgren

Just nu är prins Radu och prins Nicholas av Rumänien i Stockholm. Jag hade glädjen att intervjua dem i går och skall snart iväg på ett event med dem på Grand hotel. Jag kommer såklart berätta mera om detta i morgon. I Stockholm träffar de rumänska kungligheterna prinsarna Daniel och Carl Philip liksom prinsessan Christina.

Buckingham Palace släppte nyligen denna fina familjebild på prins Edward med makan Sophie och barnen Louise och James eftersom prinsen precis fyllt 50 år. Edward är den medlem av den engelska kungafamiljen som har mest kontakt med europeiska kungligheter, även de svenska och han var med på såväl Victorias som Madeleines bröllop.

ALeqM5iyfWXPeXS0eFAOtG9q1PxI5WYCJQ_zps01b934d3
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB