Startsida / Inlägg

Haga slott

av Roger Lundgren

Om ni inte sett dokumentären om Haga slott med kronprinsessparet, prinsessan Estelle och prinsessan Christina så måste ni göra det omgående. SVT och Sara Bull har gjort en fantastisk film om kronprinsessans residens. För mig har Haga alltid varit väldigt speciellt eftersom jag skrev biografin om prinsessan Sibylla och hon hade som bekant slottet som sitt hem under många år.

Det var härligt se hur Haga omsorgsfullt renoverats och lyssna på kungligheterna berätta om sitt hem. Att prinsessan Christina var med och gav ett historiskt perspektiv var väldigt lyckat, hon har alltid mycket intressant att berätta. Länken till filmen finns här: http://www.svt.se/dokumentarfilm/se-program/del-1-1820

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB