Startsida / Inlägg

Debutant

av Roger Lundgren

Det har varit en händelserik helg för den svenska kungafamiljen. I fredags bjöd kungaparet, kronprinsessparet och prins Carl Philip in till en så kallad Sverigemiddag på Slottet. Representanter för alla svenska län hade bjudits in. Detta verkar vara en ny tradition eftersom de kungliga hade en likadan tillställning för ett å sedan i samband med kungens 40-årsjubileum.

Igår åkte kungaparet till Norge för att tillsammans med den norska kungafamiljen och det danska regentparet fira den norska nationaldagen och uppmärksamma att det är 200 år sedan vårt broderland fick sin grundlag. Samtidigt var kronprinsessan, prins Daniel och prinsessan Estelle i Östergötland. När Estelle döptes fick hon av sitt hertigdömme en sagostig och igår var det alltså dags för hertiginnan att göra debut som invigningsprinsessa. Som vanligt skötte Estelle sig perfekt!

szc46730
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB