Startsida / Inlägg

Ny adress

av Roger Lundgren

Emiliekildevej 19A i Klampenborg. Ja, den adressen kan vara bra att lägga på minnet om man ska hälsa på prins Joachim och prinsessan Marie av Danmark efter den första oktober. Prinsparet som nu lämnar vackra Schackenborgs slott i södra Danmark har köpt ett stort hus för många miljoner, strax utanför Köpenhamn. Här kommer de bo tillsammans med barnen Henrik och Athena, samt vid vissa tillfällen prinsarna Nikolai och Felix som Joachim fick tillsammans med Alexandra.

I Danmark har kritiken varit rätt hård mot prinsen för att han inte kunnat driva Schackenborg och dess stora jordbruk. Detta slott och gods kommer nu drivas vidare i form av en stiftelse. Tanken är att prinsen istället skall ta på sig mer officiella uppdrag vilket är en sund tanke då hans pappa nyligen fyllde 80 år och kanske börjar dra ner på de officiella uppgifterna.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB