Startsida / Inlägg

De lagar maten till Nobelfesten

av Linda Hjertén

I morse var jag på presskonferens i Nobelstiftelsens lokaler.
Det såg ut ungefär som jag tänkt mig.
Tavlor och statyer av Alfred Nobel överallt och talesmännen för Nobelstiftelsen använde ord som divertissement istället för underhållning.
Allting är ju väldigt hysch-hysch inför Nobelfesten.
Som menyn. Först klockan 19:00 på måndag får man veta vad som egentligen serveras.
I dag fick vi i alla fall veta vilka som ska laga maten, som 260 servitörer ska servera till de 1300 gästerna.
Andreas Hedlund (årets kock 2002) står för maten och konditorerna Conrad Tyrsén och Ted Johansson för efterrätten. Jag försökte pressa dem på vad det blir för mat men de var stenhårda.
Allt de ville säga är att det blir gott. Inte mycket hemligheter som slapp ut där inte.
Underhållningen, eller divertissemanget,  kommer Cirkus Cirkör att stå för.

På bilden, Andreas Hedlund, Nobelstiftelsens vd Lars Heikensten, och Conrad Tyrsén. I bakgrunden, en sträng Nobel.

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB