Expedition: Lindberg

Rapport från hemmapappa-djungeln

Startsida / Inlägg

Mot Norrland

av Klas Lindberg, nöjeschef

I dag hämtade vi ut vår lånebil – det ser bra ut mina vänner, jag lovar. Bild kommer i morgon (JUST DET – lovade bild på mitt nya Nadalracket också – det tennisracket som Polis-Jonas tror är en bluff eftersom Nadal tydligen spelar med Björn Borgs gamla Donnay-träspade, ommålad och maskerad till superracket. OBS: Jonas är feberrusig och därför lite dum i huvudet för tillfället, han hade läst en artikel i Sportbladet och tror nu att alla på tennistouren spelar med Björn Borgs gamla Donnay-spadar!).

Har nu tankat hem Johan Theorins ”Blodläge” – KUNGABOKEN! – som ska ljuda i högtalarna på vägen upp. Övernattningsrum är bokat med SAS-poäng på Scandic i centrala Sundsvall (nattöppet och allt, de lovade fixa bebissäng också, den mycket trevliga kvinnan i receptionen som jag ringde och pratade med, hoppas hon fixar detta nu också, det tror jag). 

ETD är 1800 i morgon lördag. ETA i Stavaträsk är 1400 på söndag. Vi räknar med att Göjson ska sova stora delar av resan till Sundsvall. Under söndagen blir det ett anatal stopp på vägen (HÖGA KUSTEN?) så hon får se lite av Sverige framlänges också.

På förmiddagen i morgon ska vi packa väska, packa bil, gå på apotek osv. Städa också, för guds skull. Lägenheten är inte i toppskick om man säger, Jobo lagade middag (GOD!) och vi orkade inte fixa köket så det måste jag göra i morgon bitti när jag går upp med ”pluttmuttan” som mamma (Göjsons farmor) kallar henne (vi reagerade kraftigt – är det ett okej smeknamn verkligen, och vad betyder mutta EGENTLIGEN, kanske fuktig ängsmark, vad vet jag? Fast tittar man på förklaringen på Wiktionary råder det inga tvivel – jag måste säga åt mamma att sluta!).

Ser mycket fram emot denna resa, den splitternya BMW:n ser ut att längta ut till E4:an. Vi ska gifta ihop oss någonstans vid Uppsala, föreställer jag mig.

Nu: sova.

Synd förresten att Ghana rånades på sin seger i dag. Dessutom borde Brasilien ha vunnit. 

Och vilket väder det är sen, riktigt ”extremväder” som kvällisarna kallar de, håhåjaja, hur är det att åka bil när det är så varmt, kommer däcken att smälta, kan man egentligen steka ägg på motorhuven om den är svart som på vår nya fina bil och det är ”extremvärme” som kvällisarna säger?

Ja ja, det hör väl inte riktigt hit, hålla sig till ämnet?

Ämnet var bil till Norrland och Stavaträsk, en timme norr om Skellefteå, håll i hatten, snart kör vi – SKÖJ!

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB