Expedition: Lindberg

Rapport från hemmapappa-djungeln

Startsida / Inlägg

Tack och på återseende

av Klas Lindberg, nöjeschef

Jag vet, jag har bloggat dåligt några dagar nu.

Egentligen har jag bloggat kasst under en månad, minst.

Jag tackar dig som ändå inte har gett upp, som klamrat dig fast vid Expedition: Lindberg hela vägen hit.

Tack ni, ni vet vilka ni är, som har skrivit kommentarer, återkommande, det har varit skitkul att läsa och även om jag inte varit något vidare på att besvara era frågor eller kommentera era kommentarer ska ni veta att jag har uppskattat er och ert engagemang. 

Min pappaledighet börjar lida mot sitt slut. Därmed börjar tiden bli mogen att stänga ner denna pappablogg. För det har ju varit just en sådan – en pappablogg, en blogg om min och Maj-Lis tid, vår gemenskap, vårt band. Min tanke har hela tiden varit att blogga under de fem månader som jag fått privilegiet att hänga full tid med min dotter.

Men nu är det snart dags att gå in i gruvan igen. Den 20:e september ska jag leda Aftonbladets nöjesredaktion mot nya mål.

Josefine tar över föräldraledigheten. Min fina Jobo ska nu få vara mer med min fina Göj. Jobo som jag är så stolt över, som skrivit en så vacker bok som tycks bli älskad av de som läser, som får fler och fler superba recensioner. Hon krossar fördomarna om henne, visar en helt ny sida, hon har slitit hårt för denna succé.

Jobo, som i slutet av mars nästa år, om allt går vägen, ska föda vårt andra barn och därmed göra vår familj komplett. Vem vet, lagom till nästa pappaledighet (våren 2012?) kanske vi ses i detta forum igen.

 

Nu ska min lilla familj åka på sista minuten till Kreta. Miljöombyte är bra mot Jobos illamående. Och jag får en vecka i värmen innan det är dags att gräva ner mig i jobbet.

Kanske slänger jag iväg ett par inlägg därifrån, kanske inte.

Hej med er.

IMG_6872.jpg

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Jenny Åsell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB