Startsida / Inlägg

Beyonce och jag!

av Lovisa de Geer
IMG_8266

Jag önskar att jag kunde säga som Beyonce- I woke up like this…Flawless! Idag gjorde jag ett tappert försök genom att besöka omtalade ögonbrynsproffset Damone Roberts . På den här salongen trängs Beyonce, Madonna och jag då förstås. Alla i jakten på de perfekta ögonbrynen. Just nu, då det är Oscarsgalesäsong, var det ju en ganska rolig scen. Hit kan jag absolut rekommendera alla att svänga förbi. Glöm dock inte att boka tid.

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB