Startsida / Inlägg

Vet ni att det här är världens trendigaste gata?

av Lovisa de Geer

IMG_8450

 

IMG_8459 IMG_8431 IMG_8427 IMG_8432

Vet ni att Abbot Kinney Road har blivit framröstad till världens trendigaste gatan!? Det märks kan jag säga när man är i Venice Beach. Gatan kryllar av besökare, små mysiga restauranger, coola butiker och en hel del loppisar.

Ett måste, som jag hade lovat att svänga förbi, var restaurangen Gjelinas på just Abbot Kinney Road. Här är det snudd på obligatoriskt att äta en köttbullesmörgås. Antingen väljer du att sätta dig i restaurangen eller så gör du som jag och kör take away. Fördelen med det sistnämnda är att du kan stå i deras lilla café och äta och snacka med lokala förmågor. Tillbaka till smörgåsen som slank ner ganska så kvickt. Tänk att en baguette med köttbullar och tomatsås kan vara så gott.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Kristina Jeppsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB