Startsida / Inlägg

Black Cod and Miso Soup in Milan

av Lovisa de Geer


zero-quando-01

zero-perche-01
zero-perche-02bildet lånade från Zero Magenta

Milano tycker jag är en perfekt helgdestination. Direktflyg som inte tar allt för lång tid och att man dessutom landar med fötterna på italiensk mark gör ju det hela ännu bättre. Dessutom är det värt att åka till Milano bara för att besöka Zero Contemporary Food. Maten här är himmelsk. Galet god. Testa deras black kod, miso soppa och räk tempura med ingefära och äpple.

// Best black cod in Milan? Head over to Zero Contemporary Food. Mon dieu. 

  • Tjänstgörande redaktörer: Raluca Dintica och Edit Lindblad
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB