Startsida / Inlägg

Namaste!

av Lovisa de Geer
bild 2

Före massage: Slit och släp. Dags för en avslutande massage.

IMG_2266

Inne på behandlingsrummet väntar alltid en liten tjusig trosa. En Bridget Jones liknande sak som självklart är återvinningsbar. Precis som allt annat här på Vana. Trosan ni ser på bilden är rena lyxen i jämförelse med den man får på de Ayurvediskabehandlingarna. Där sportar man en mer Tarzan-liknande kalsong eller skynke. Som en lapp fram och bak som man ska försöka slingra in sig i. Det tar ju en millisekund innan Tarzanskynket sitter och fladdrar vid höften. Kvar ligger man själv spritt språngande naken. Jag är kanske inte helt down med det än.

bild 1

Efter massage: Jag är hal som en ål av all olja. Mängden olja som har östs över mig de här dagarna är helt galet. Stundtals sätter de tussar i öronen på en så att man inte ska dränkas totalt av olja. Håret däremot kommer nog ta ett tag att tvätta ur. Det har en härlig oljehinna över sig så varje hårstrå ligger som slickat längs med ansiktet. Kanske inte helt klädsamt.

// A before and after an oil massage picture. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB