Startsida / Inlägg

LOVE AT FIRST BITE

av Lovisa de Geer
FullSizeRender

När vi ändå är inne på amerikanska skidorter så kolla in det här. En donut fylld med fois gras alltså gåselever. Det är egentligen en brioche.  Men den beskrivs bättre som en donut. Även om jag inte är en gåsleverfantast så måste jag faktiskt slå ett slag för denna förrätt. Självklart hittar du den på Element 47 på coola hotellet The Little Nell i Aspen.

//Pickled paonia peaches, cocoa nib, anise hyssop, brioche or as I would describe it – a donut with fois gras. You can find it at amazing Element 47 at  The Little Nell in Aspen. 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Sebastian Laneby och Klas Widestrand
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB