Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Bara nästan för fin

av Anna Wahlberg
MAC Cosmetics

Just nu finns MAC Cosmetics kollektion ”Semi precious” i butik.
På mitt skrivbord ligger den här skuggan:

 MAC

”Unsurpassable”, en grönmelerad goding. Jag har verkligen en särskild crush för just gröna skuggor. Kanske för att min egen ögonfärg är just grön. Och när nu det kom på tal, vill jag bara i förbifarten säga, att jag absolut inte tycker att det finns några regler för matchning av skuggor och ögonfärg – man får göra som man vill och tycker blir fint helt enkelt! Anyway, back till ämnet. ”Mineralize eye shadow” är en bakad ögonskugga, något jag vanligtvis är mycket förtjust i. Men precis som Lipglossbitch skrev igår, tycker jag också att skuggan är så tjusig att det nästan är synd att förstöra den.

MAC

Men vad är väl en tjusig skugga i en burk? När man kan bli balens drottning genom att ha den på ögonlocket? 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB