Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Sov sött – vakna snygg, del 1

av Anna Wahlberg

 Sova
Foto: Thinkstock

As a matter of beautyfact, så måste väl sova vara det mest populära och utbredda skönhetsknepet ever. Själv ser jag det mest som en eh… avkopplande hobby. Som, med vissa små tillägg, kan bli ännu härligare. Min viktigaste beautysleep essential är den här sovmasken från Daydream/Eleven för 229 sömniga kronor:

Sovmask
Foto: Peder Wahlberg

Den är ofattbart mjuk och len mot ansiktet, trycker inte mot näsan och släpper inte in en gnutta ljus. Långt ifrån prassliga flygplansditon mao! I produktinfon står det att hudvårdande aloe vera är inkappslat i tyget. Det märker jag inte direkt av, men det låter ju lite extra fint, yadayada-fint.

Jag måste medge att jag upptäckt det här med sovmask väldigt sent. Men nu har jag banne mig fastnat och ser den som en smått genialisk uppfinning både hemma och när jag är ute och reser.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB