Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Bäst av de bästa

av Anna Wahlberg

Shiseido
Foto: Peder Wahlberg

De dagar jag inte testar något särskilt går jag gärna osminkad, åtminstone nästan osminkad. Foundation och fixade ögonbryn har jag svårt att vara utan. Jag älskar verkligen ögonbryn. Enklaste snyggfixet enligt mig. Obestämbart och inte så påtagligt men ändå ett lyft för ansiktet. Den här pennan ”Natural eyebrow pencil” från Shiseido är helt fenomenalt bra, formulan är hård och torr och sitter som berget. Jag har färgen ”Deep brown” och den passar perfekt, helt utan irriterande röda inslag. Snedskurna penseln i motsatt ände formar brynet snabbt och smidigt. Kostar 220 kronor och räcker i absolut evighet. Men en sak är säker, när den är slut köper jag en till likadan!      

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB