Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Flirt

av Anna Wahlberg

Jonas Jensen
Foto: Jonas Jensen

För rätt länge sedan var jag på ett möte där en av deltagarna hade en sådan underbar ögonskugga. Det var inte bara det att den var fin där hon hade applicerat den, utan det faktum att glittret i skuggan hade flingat ner lite under hennes ögon och på övre delen av kindbenet.
Jag ska viligt erkänna att jag inte minns riktigt vad hon sa, för jag satt bara och tänkte på den där fallande skuggan. Så ja, mitt i en mening så bara vräkte jag ur mig frågan vad det var för en skugga. Det var den här ”Flirt” från Smashbox. Kan väl tippa att den funkar alldeles utmärkt till precis just det…
Smashbox

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Frida Westergård
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB