Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Favvoborsten

av Anna Wahlberg

 

Hundskrället byter till vinterpäls och när hon lufsar ut i köket för att kolla om det finns några smarriga smulor tappar hon tussar med vit mjuk underull.
Jag fäller också mängder med hår. Långa, svarta och lite lockiga strån med en grovlek som sytrådar rasar från min skalle.
Mina sträva, svarta och hundens ulliga vita trivs förbaskat bra ihop och formar långa fina korvar på golvet i huset. Jag brukar skopa upp ett par nävar när jag passerar i hallen, går upp för trappan eller svänger benen över sängkanten. Och fast jag fyller påsar och dammsugarpåsar med hår ligger det ändå fullt med tussar överallt.

MAC

På tal om svarta och vita hårstrån förresten. Det här är nog den borsten i min samling som jag älskar allra mest. ”188 Small duo fibre face brush” från MAC Cosmetics. Den består av långa vita gethår och kortare svarta syntethår. Den är rund med plan top. Den funkar till alla typer av formulas kräm, flytande, puder och pigment. Man doppar de vita håren i den produkt man vill applicera och stöpplar, trycker, in den i huden. Effekten blir jämn och skir. Eller ja, om vi ska vara riktigt ärliga så blir effekten faktiskt perfekt och nästan för bra för att vara sann. 
Jag använder min 188 mest till highlighter men även till rouge opch foundation. Och för att fiffa till kanter och när det krisar snabba touchups. 
355 kronor är mycker pengar. Men den är den värd.  

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB