Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Mer höst

av Anna Wahlberg
Dior

Det här är Diors höstlook ”Blue tie”. Mycket ögonmakeup; även under ögat, med en suddad känsla, bleka läppar, porslinshy och läckra blå naglar. Brynet är välkammat och lite grövre än vi varit vana vid på senare år, dock utan att komma i närheten av exempelvis Guerlains nästan maskulina bryn. ”Blue tie” är väldigt snygg på hela taget men utan egentliga överraskningar.

Produkterna då? Dior är ju en mästare på locklande paletter. Och den här gör väl knappast någon besviken?

Dior

”Smoky eye palette” i varianten ”Smoky black”.

Men egentligen är det något helt annat som lockar mig lite extra hos Dior i höst. Jag älskar ju, som bekant, foundations och använder regelbundet helt fantastiska ”Diorskin Nude”. Till hösten kommer två foundationnyheter, en kompaktfoundation ”Diorskin forever compact” och en flytande foundation ”Forever”. Jag ska såklart testa dem båda, men det är den flytande jag längtar lite extra efter att gå loss på.

Dior Forever
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB