Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Sov sött – vakna snygg, del 6

av Anna Wahlberg
Labyrint
Foto: Thinkstock

Har man energi kvar, tycker jag man ska passa på att greja.
Det var därför jag; trots att jag bara skulle ta ut hunden, började klippa häcken.
Den hade verkligen ingen frisyr alls att tala om. 
Det har den nu.
Pixiecut…

Efter det var energinivån så låg att det blev snabbdusch och sen i säng med rena lakan. Och det var då jag kom på att vi måste ju ta ett litet avslutninginlägg i ”Sova sött”-serien med beautysleep essentials.

Vad kommer som mest vanliga skönhetstrick näst efter skönhetssömn? Just det, dricka vatten! Därför kokar jag mig en kopp varmvatten och sörplar i mig på sängkanten medan jag fnissar åt Seinfeldt. Sen är det sovmask ned utan att jag behöver vänta på John Blund och hans sömnsand.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Joel Holmgren och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB