Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

239:an om man bara får välja en

av Anna Wahlberg
Sofis mode
Foto: Peder Wahlberg

Det här stillebenet med penslar publicerades i Sofis mode nr 33. Det innehåller flera av mina älsklingspenslar. Längst ner ligger t ex ”188 small duo fiber face brush” från MAC Cosmetics som jag använder så gott som dagligen. I mitten ligger den snedskurna foundationborsten ”Perfect foundation brush” från Shiseido som jag är smått förälskad i.

Tredje penseln från slutet är ”239 Eye shader brush” från MAC Cosmetics. Det är en pensel för ögonskugga. Om jag bara fick välja en enda pensel ur min samling skulle jag helt klart välja den här. Den plockar upp pigmentet, distribuerar, packar och blandar perfekt. Jag använder den främst för att lägga en neutral basskugga över hela ögonlocket. Men också för att packa och byggga intensitet på den rörliga delen och i globlinjen.

Jag har haft min 239:a många år, trots det ser den ut som och ger resutat som om den var ny – trots att slarvar alldeles för ofta med rengöringen.

MAC
 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB