Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Hållbara nyheter

av Anna Wahlberg
MAC

I september lanserade MAC Cosmetics kollektionen ”Styledriven” som innehåller läppstift, läppglans, läppennor och ögonskuggor allihop ”longwear” vilket betyder att de sitter på plats lite extra länge.MAC
Jag har testat nyansen ”Driven by love”, glosset trea från vänster i bilden. Det är färgstarkt som ett läppstift och vinylblankt som ett gloss: lite klibbigt först, men när formulan mjuknat av värmen från läpparna är det riktigt behagligt att bära. Färgen är klarröd med drganing åt blått och med lite lite skimmereffekt. Supersnyggt! Ser precis ut som det hon har på bilden i bilen, eller som modellerna på Guccis höstvisning.

MAC
 • Tjänstgörande redaktörer: Sebastian Laneby, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB