Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Cocktail bling från Essie

av Anna Wahlberg
Essie

Nästa vecka landar Essies vinterkollektion ”Cocktail bling” med 6 nagellack på skönhetsdiskarna. 

Essie

Jag har fått hit ett presskit med lacken. Jag måste säga att jag gillar dem allihop – fina, dusty nyanser med exklusivt utseende. Men om jag ska vara lite petig,  så känns det lite konstigt att kollektionen innehåller ordet ”Bling” när samtliga är krämlack, speciellt med tanke på alla andra julkollektioner som skriker glitter, skimmer och metallicfinish.

Essie

Om jag skulle välja en favorit skulle det bli ”Bangle jangle”. Det är lacket längst till vänster på min bild.
Essie 
Så här ser pressbilden ut. Om jag skulle beskriva färgen så är grålila det bästa ord jag kan komma på. I vissa ljus blir den typ lera utrörd med blåbärssaft. I andra ljus är den snarare syren vid dammig landsväg. Du fattar, den är grå och den är lila. Och den är väldigt snygg!

Näst finast är plåsterfärgen”Broch the subject”, tvåa från höger i min bild.              

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB