Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Kusligt snyggt

av Anna Wahlberg

Sofis mode
Foto: Peder Wahlberg

Jag fortsätter lite på det läskiga temat, det är ju ändå Halloween snart. Den här bilden tog vi åt Sofis mode förra året. Jag gillar den fortfarande, hur monstret liksom sträcker sig efter det knallröda OPI-lacket. och det kan han ju behöva som har naglar som ser ut sådär. (Påminner mig om skräckbilderna som valsade runt för ett tag sedan med naglar som blivit missfärgade av lack. HUUU!)

Anyway, längst upp i vänstra hörnet ligger en palett med lysterpuder från Giorgio Armani. Det är så härligt så det inte är klokt. Utsidan bara skriker lyx och insidan gör klart att detta är något-dyrt-jag-unnat-mig. Resultatet blir såklart också därefter, ljusreflekternde lysterpuder det kan man inte få nog av. Vare sig det kommer från MAC Cosmetics, Estée Lauder eller Giorgio Armani. Snyggaste stället att applicera det är i ett v med basen vid tinningen.

Giorgio Armani

Årets version från Giorgio Armani ser ut så här, 4 nyanser som kan mixas eller användas var för sig. Ser kusligt snygg ut, om du frågar mig.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sebastian Laneby, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB