Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Transderma

av Anna Wahlberg

De här två flaskorna med serum skickade Annica på Skincity till mig för bra länge sedan. Och trots att hon tjatat på mig flera gånger att jag ska testa har jag inte gett dem någon ärlig chans. Fram tills för två dagar sedan när jag bestämde för att gå all in.

I mitt jobb som skönhetsredaktör så testar jag mängder med produkter. Och visst händer det att man snavar över saker som är så bra att man blir förvånad över resultatet. Men aldrig att jag har varit med om något liknande som med de här två!

Transderma A används på natten och innehåller A-vitamin och som stimulerar cellförnyelsen och slätar ut fina linjer. Transderma C används på dagen och innehåller C-vitamin och förbättrar elasticitet och lyster.

Jag har bara använt dem i två dagar men jag ser resultat redan.
Pigmentfläckar syns mindre, huden ser uppljusad ut och lystern är bättre.
Men mest av all är det känslan att huden är med ”plumpad”.
Nu ska jag använda Transderma A och C troget framöver. Jag är väldigt nyfiken på att få se vad som händer!

Och trots att jag precis har börjat använda de här serumen deppar jag redan.
En vacker dag kommer de ju att ta slut.
Och det känner jag att det vill jag absolut inte att de ska göra!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB