Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Tre från samma – Guerlain

av Anna Wahlberg

Just som man trodde att vintern äntligen var slut, så var det dags för en ny omgång med snöskoveln. Blä!

Men vad kan väl vara bättre då än att fortsätta serien ”Tre från samma” med ett av mina favoritmärken nämligen Guerlain, som förutom extrembra ansiktsvård varje vår släpper en gudasnygg och sommarhet bronzingkollektion. Typ raka motsatsen till grönblek hud och snöskovel alltså!

Sen är det ju förpackningarna också, som man faktiskt inte kan låta bli att älska. Överdådiga och lyxiga, det är Guerlain i ett nötskal det.

Nu till mina favoriter:

 

”Lingerie de peau” är en av de bästa foundations jag testat. Skulle jag ta med en sak till en öde ö (okej kanske dumt att ta med en foundation, men du fattar vad jag menar) då skulle det bli den här. (som för övrigt har spf 20 och det kan ju vara bra om ön är en öde Söderhavsö, alltså). Mer om ”Lingerie de peau” här.

”Rouge G” i nyansen ”Rouge sensuel” som är en bedårande rödrosa nyans. Jag har flera stycken ”Rouge G” men det här är nog favoriten. Har man aldrig testat de här überlyxiga läppstiften, då har man något väldigt härligt framför sig!

”Ombre éclat 1 coleur” i nyansen ””L’instant d’une ondée” är en ögonskugga. På bilden och i dosan ser den ganska mörk ut, på blir den mycket ljusare, men en väldigt fin grå nyans som jag är väldigt svag för. Passar perfekt till mina gröna ögon, men jag kan tänka mig att den är underbar även till blå och bruna ögon. Den här skuggan nappar jag alltsom oftast, både vardag och när jag vill fiffa lite extra.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB