Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Tre från samma – MAC Cosmetics

av Anna Wahlberg

Jag fortsätter min lilla serie ”Tre från samma” med att lista mina tre favoritprodukter från MAC Cosmetics. Det här var nog seriens svåraste lista, eftersom min privata makeupbag är sprängfylld med produkter från just det här märket.

Jag har funderat en hel del på vilka produkter jag älskade alldeles extra mycket och att koka ner dem till tre kändes omöjligt. Tills jag tittade på hur sminket såg ut. Nog syns det på slitaget hur extremt mycket jag älskar dem!

”Eye shadow” i nyansen ”Rice paper” har jag redan skrivit om här.

”Eye pencil” i nyansen ”Coffee” har jag skrivit om här.

”239 Eye shader brush” har jag skrivit om här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson, och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB