Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Oerhört viktigt

av Anna Wahlberg

Jag är inte en särskilt svettig person. Men jag använder mycket deo. Loads av det. För att jag tycker om att sätta på rejält för att vara på säkra sidan. Och för att jag duschar och tvättar mig flera gånger per dag.

Att deon ska hålla mig doftfri och torr det är självklart.
Men den får gärna dofta lite gott också. Och så ska den inte göra vita märken på kläderna, lämna flottiga avtryck i armhålorna och så ska den banne mig torka fort också. För jag har inte tiiiid at vänta medan en deo behagar torka.

Jag gillar det mesta från Emma S, det gör jag. Men deon den faller inte mig i smaken. Redan när jag skruvat av korken så irriterar jag mig på att kulan är våt och hur jag äön försöker att dutta i armhålan så nog blir den blöt alltid. Och sen tar det en evinnerlig tid innan den torkar.

”Deodorant” från Emma S doftar okej, håller mig torr och svettfri, smetar visserligen av sig på kläderna men inte mycket värre än andra men det faktum att den är så våt och torkar långsamt – det gör att jag inte köper den igen.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB