Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Mat – denna källa till kreativitet

av Malin Collin, reporter

Ikväll ska jag nog fortsätta laga något nyttigt. Just nu känner jag mig sugen på onyttiga men exklusiva saker så som gratinerad hummer, kantarellstuvning, carpaccio med mycket parmesan, vitlök- och persiljestekta tigerräkor, vad som helst med saffran och prinsesstårta.

Dock blir middagen ikväll antagligen quinoasallad med färsk spenat, rödbetor, valnötter och fetaost (3%), hemmagjord hoummos och något till som jag inte har kommit på ännu. Om N hade ätit kyckling hade det kunnat vara gott med ett marinerat kycklingspett. Men nu måste jag använda fantasin. Quorn kanske? Men det känns inte bra att äta en middag varav två av ingredienserna börjar på Q. Jag kan inte heller svara på varför det inte känns bra. Det är bara magkänslan.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB