Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Fransk husmanskost

av Malin Collin, reporter


Mamma köpte en massa grönsaker till mig och nu ska de som är kvar tillagas och bli en god fransk ratatouille – såklart med en touch av mig. Zuccini, aubergine, paprika, lök, vitlök, lite salladslök, olja, råsocker eller balsamvinäger för sötman och en svätt vitt vin för syrligheten, sedan färska tomater blandat med en lyxig flaska passerade tomater. Färska örter innan servering och det blir nog en god middag. Gott till kött eller kyckling.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB