Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Passa på att äta kyckling när jag är i Skåne

av Malin Collin, reporter

Skånemejerier har en gourmet-crème fraîche med smaksättningen fetaost och soltorkade tomater. Trots att just den blandningen känns tämligen 1999-2000-ig så betyder inte det att den inte skulle vara god. Ikväll ska det lagas kycklingfiléer (måste passa på att äta kyckling när jag är här utan kycklinghatarpojkvännen), färsk tagliatelle och en sås på just denna crème fraîche, kycklingfond, vitt vin och örtkryddor. Jag förutspår en god middag.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB