Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Drinkar på en restaurang byggd på pålar mitt i medelhavet

av Malin Collin, reporter

Vår lilla spanska by ligger vid medelhavet, just där den stora Ebrofloden rinner ut i havet. Strax intill byn ligger således ett enormt deltaområde där det odlas ris och konstiga naturliga stränder går att finna om man har en båt att nå dem med. Långt ut i bukten mellan byn och deltaområdet ligger en restaurang som är byggd på pålar rakt ner i havet. Restaurangen kan bara nås med båt och har inte någon kontakt med land. Vi älskar att åka dit och normalt sett brukar vi ta en lördag eller söndag och äta långlunch med paella och fideuà och avsluta med ankring mitt i havet och bada. Denna sommar var alla dock sjukligt sugna på hummer så vi tog en hummerlunch på land och sedan hoppade vi i båten för en eftermiddagsdrink på restaurangen mitt i vattnet. Här är länken till ställets hemsida och nedan följer några foton från årets båttur.

På väg från byn. Mia kör båten och jag och Anna tar det lugnt

Anna verkar nöjd

Hela gänget dricker drinkar på restaurangen byggd på pålar i medelhavet

Sanna och jag njuter av solen med byn och bergen i bakgrunden

Sanna efter ett dopp med deltaområdet i bakgrunden

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB