Egenlagad kantarellsupé efter teatern
avHahaha, vilken osmaklig bild. Tanken var att visa upp mina två kvällsmackor som jag intog efter teatern som vi var på ikväll. Med tanke på att jag inte hade ätit sedan lunchtid (på Koh Phangan på Skånegatan) så var jag lite småhungrig. Eftersom min kille bland annat fick en jättepåse med enorma gula kantareller igår så bestämde jag mig för att smörsteka ett gäng sådana med lite finhackad lök, lite pudrat vetemjöl och sedan en slurk matlagningsgrädde. Lite salt, peppar och en skvätt persilja på två rostade brödskivor blev helt enkelt en underbar liten minisupé för en. Och for the record – svampstuvningen såg inte ut som grön spya på riktigt. Känner att jag måste skaffa en mobil med bättre kamera. Eller om jag hade haft någon form av hjärna så kunde jag ju ha kommit på att jag kunde använda min killes nya digitalkamera som ligger här bredvid mig.