Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Marulk och saffransrisotto

av Malin Collin, reporter

Igår käkade vi olivoljestekt marulk med saffransrisotto. Trots att det i viss mån ser ut som Findus Kina-mix med lite gurkmeja så är det faktiskt inte det. I själva verket döljer sig lök, vitlök, vitt vin, fiskbuljong, gröna ärter, ett paket saffran, parmesan och en klick smör i härligheten. Till det ett glas torrt vitt. Damn gott. Min kille utbrast att det var den godaste fiskrätt han hade ätit sedan åttiotalet. Då tog jag det som kritik mot min basilikafisk. För övrigt är jag en svinjobbig flickvän.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB