Italiensk buffé?
avNu har jag funderat klart. Trots att jag från början ville stoppa huvudet i sanden när det kommer till min trettioårsdag så har jag nu fattat beslutet om att det får bli en liten fest trots allt. Jag har bjudit in en 15-20 vänner på lite cocktails och mat hemma hos mig helgen efter vi kommer tillbaka från Rom. Detta innebär att jag börjar födelsedagsfirandet redan nu på lördag i Helsingborg och fortsätter fram till den 12 april. Det är ju flera festveckor så att säga. Nu ska jag bara fundera ut goda och lättlagade rätter som jag kan ställa ut på buffébordet på min fest. Eftersom jag kommer att befinna mig i Italien veckan innan festen blir det en italiensk buffé. Lite sjuttiotalsklyschigt men ack så gott. Förra året hade jag thaibuffé. Året innan dess libanesisk meze. Det är dags för lite back to basics alltså. Om ni har några tips på italienska bufférätter är ni välkomna att skriva i kommentarsfältet (ja, annars också såklart).