Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

En perfekt risotto

av Malin Collin, reporter

Igår kväll hade jag och min kille en så kallad myskväll. Detta innebar att jag lagade asgod mat medan han tog ett bad och sedan drack vi dyrt Amaronevin till middagen och kollade på Tila Tequila på mtv. Men jag måste understryka hur lyckad middagen blev. Risotton med skogssvamp (olika soppsorter) blev kanske den bästa jag någonsin har skapat. Jag använde bara riktigt bra råvaror – äkta fint arborioris, en riktigt vätskande lagrad parmesan från Rom, buljong gjord på karl johansvampbuljongtärningar från Italien, rikligt med gott vitt vin och lök och vitlök i perfekt hackade små bitar. Till det serverades himmelskt mört kalvinnanlår och en sallad på babyspenat, valnötter, fetaost, strimlade rödbetor och cocktailtomater. Vi satt i matkoma resten av kvällen – men en positiv koma på något sätt.

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Mikael Hedmark och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB