Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Såhär gör man en god fiskgryta

av Malin Collin, reporter
En lite halvtaskig bild på min ljuvliga fiskgryta/fisksoppa. I den har jag palsternacka, gul lök, morot, fänkål och vitlök – alltihop hackat i små bitar. Sedan fräste jag det i smör, tillsatte vitt vin (någon deciliter) och en fiskbuljongstärning (knorr). Efter ett tag tillsatte jag en burk crème fraîche gourmet saffran/tomat, lite matlagningsgrädde, några drag med Santa Marias fine selection of spices Seafood & Fish och Chili Explosion och slängde i en laxfile skuren i kuber, en pangasiusfilé i mindre bitar och en näve tigerräkor. Vid servering toppade jag med lite limeaïoli och käkade vitlöksbröd vid sidan om. Mums.
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB