Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Kommer jag att bli Friskis och svettis vitlökstant?

av Malin Collin, reporter

Jag åt aioli till sen lunch (alltså inte enbart aioli – mat också) och tänkte nu springa iväg och träna. Hur stor är risken att hela jag kommer att stinka gammal vitlök från svettkörtlarna när passet börjar hetta till? (Jag känner en tydlig vitlökssmak i munnen i skrivandets stund). Kommer jag att bli Friskis och svettis vitlökstant (likt de där ensamma gubbarna utan koordination som alltid luktar inpyrd gubbsvett)?

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB