Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Hur man reser runt i Europa och äter på trestjärniga restauranger utan att betala en krona

av Malin Collin, reporter

En anledning till att bloggen inte uppdateras så flitigt som jag skulle vilja är för att jag under några dagar har drunknat i den här bloggen som skrivs av en dansk kvinna (på engelska) vars hobby är fine dining vilket innebär att hon åker omkring och samlar på michelinstjärnor. Med hjälp av de fantastiska fotografierna och de oerhört detaljrika beskrivningarna känns det som att jag också får vara med på några av världens bästa restauranger. Jag är fast – dag som natt – jag tänker:  bara en till amuse bouche innan jag går och lägger mig och så är jag fast till den sista desserten har dukats av. Otroligt beroendeframkallande.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Filip Elofsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB