Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Det italienska köket kom och knackade på ännu en kväll

av Malin Collin, reporter
Idag lagade jag köttfärscannelloni. De blev jättegoda. Jag använde det här receptet som utgångspunkt men struntade i skinka och slängde i champinjoner istället. Sedan gjorde jag tomatsåsen lite godare och toppade med både parmesan och mozzarella. Men annars följde jag det ganska bra. Till detta serverades en tomat -och avokadosallad och ett underbart vin: Cusumano Sàgana från 2004 som min kille köpte i en liten siciliansk butik i Rom. Ganska enkelt och mycket smakligt.

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB