Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Rått kött (inte råttkött)

av Malin Collin, reporter
Vi drar ju till Paris i början av oktober, fyra nätter. Det bästa är att planet dit landar i Paris klockan kvart över tio på morgonen och planet tillbaka till Stockholm lyfter klockan 21.20. Det innebär att vi får ut maximalt mycket från de dagarna vi är där. En sak jag ska göra innan jag åker hem är att äta minst en Steak Tartare, eller som vi säger på svenska: råbiff. Jag har varit sjukt sugen på en rå bit kött i flera veckor nu så jag börjar tro att jag antingen har återgått till grottstadiet eller lider av lätt järnbrist. Det vattnas i munnen när jag tänker på mört hackat oxkött, äggula, kapris och lök. En månad kvar.
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB