Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Världens bästa parmesanost

av Malin Collin, reporter

Det här är den bästa parmesanost jag någonsin har provat. Tyvärr brukar den inte finnas i lager på mataffärerna men ibland tar de in ett parti som de dessutom säljer till ett ganska fördelaktigt pris. Just nu är det en sådan vecka på Ica. Matrics ekologiska parmesan, lagrad i ungefär 30 månader – den bästa i världen. (Min dröm är att folket på Matric ska läsa detta och sedan skicka en ost på posten till mig eftersom det är så svårt att få tag i den – brukar på allvar leta igenom en fyra, fem mataffärer per vecka i hopp om att hitta en bit).

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB