Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När prestationsångesten gör sig påmind i snittsammanhang

av Malin Collin, reporter
Imorgon ska jag ha en liten födelsedagsfest. Inget extraordinärt – bara ett gäng vänner som kommer över på lite snittar och drinkar. Jag tänkte innan jag skickade ut inbjudningarna att nu ska jag inte överdriva det här. Tanken var att ambitionsnivån skulle ligga lite lagom låg. Men sedan tog min snittkärlek i kombination med min prestationsångest över så idag har jag köpt ingredienser till åtminstone fyra, fem olika slags snittar. Först tänkte jag nämligen köra lax och pepparrot som ett tema. Sedan blev jag sugen på lite skagen. Då insåg jag att jag hade två fiskrelaterade snittar och behövde balans. Då blev det en slags skink-färskost-ruccola-rulle. Då kom jag på att jag inte hade några vegetariska snittar. Då blev det hemlagad tomatpesto toppad med mozzarella och basilika. Och då tyckte jag att det var snålt med bara ett vegetariskt alternativ så jag köpte en fin vällagrad prästost som jag ska göra något kul med. Sedan blir det självklart också snacks vid sidan om. Drinken ska vara vårig; lime, fläder, citron, vodka. Massor av is. Något sånt. (*mycket jobb imorgon*)
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB