Bild och recept på alla snittarna
av
Så här såg mina snittar ut igår innan gästerna kom. Högst upp till vänster: Soltorkad tomat- och ruccolapesto med lite pinjenötter, vitlök och olivolja. Ful färg (såg ut ungefär som tapenade) men gott. Bredde lite pesto på en crostini och toppade med mozzarellaost och basilika. Dessa hade en strykande åtgång. Högst upp i högra hörnet: det simplaste av allt: prästost och gurkbit på tandpetare. I mitten har vi tunnbrödrullarna med rökt lax. Jag blandade Philadephiaost med riven pepparrot och lade på ett ordentligt lager på tunnbröd. Sedan lade jag ruccola och rökt lax och rullade ihop som att jag gjort kanelbullar/sushi (obs! rulla hårt annars är det svårt att skära upp dem senare). De nedersta snittarna gjorde jag på samma sätt – men jag smaksatte philadelphian med cayennepeppar och lite starkt spanskt paprikapulver. Sedan lade jag på sallad och strimlad skinka. Låt rullarna stå i kyl ett par timmar innan de skärs i drygt centimetertjocka bitar.