Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Bild och recept på alla snittarna

av Malin Collin, reporter


Så här såg mina snittar ut igår innan gästerna kom. Högst upp till vänster: Soltorkad tomat- och ruccolapesto med lite pinjenötter, vitlök och olivolja. Ful färg (såg ut ungefär som tapenade) men gott. Bredde lite pesto på en crostini och toppade med mozzarellaost och basilika. Dessa hade en strykande åtgång. Högst upp i högra hörnet: det simplaste av allt: prästost och gurkbit på tandpetare. I mitten har vi tunnbrödrullarna med rökt lax. Jag blandade Philadephiaost med riven pepparrot och lade på ett ordentligt lager på tunnbröd. Sedan lade jag ruccola och rökt lax och rullade ihop som att jag gjort kanelbullar/sushi (obs! rulla hårt annars är det svårt att skära upp dem senare). De nedersta snittarna gjorde jag på samma sätt – men jag smaksatte philadelphian med cayennepeppar och lite starkt spanskt paprikapulver. Sedan lade jag på sallad och strimlad skinka. Låt rullarna stå i kyl ett par timmar innan de skärs i drygt centimetertjocka bitar.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB